Vi har løsningen

Web-Design

Enkelt Web-design

Grunnpakke
7000 kr INK. mva.
  • Landingside/Infoside
  • Galleri/Portfolio
  • Om-oss-side
  • Kontaktskjema
  • Linker til sosiale medier
  • Responsivt design for mobilenheter

Vi inkluderer også 1 mnd. gratis vedlikehold og endringer etter ferdigstilt prosjekt.

Vår Fremgangsmåte

Før vi begynner å produsere en nettside er det viktig for oss at vi vet formålet med siden. Lag gjerne en plan for hvordan du ønsker at siden skal se ut, eller gi oss noen eksempler på nettsider med et design som du liker. 

Sørg for at du har klart alt innhold som skal på siden, dvs. text, bilder, linker osv., og del innholdet med designeren på avtalt måte.

Kjøp en domene med navn som gjenspeiler din bedrift, organisasjon eller produkt. Vi ser helst at våre kunder eier domenet selv gjennom en valgfri leverandør. Vi kan likevel tilby å kjøpe og administrere domenet for deg for en ekstra forhåndsutgift.

Eksempler på domeneleverandører er:
https://domene.shop/
https://www.webhuset.no/
https://no.godaddy.com/


Dersom du allerede eier en domene kan du se bort fra dette steget. 

Våre designere bruker WordPress. Før vi får installert WordPress trengs det et webhotell, eller en SQL-database. De aller fleste domeneleverandører tilbyr også abonnement på webhotell/SQL-database. Når webhotell er kjøpt og etablert vil det være mulig å installere WordPress gjennom en hurtiginstallasjon fra leverandøren.

Trenger du bare en liten hjemmeside med få funksjoner er som oftest det minste webhotellet stort nok. kontakt oss gjerne dersom du er usikker på hvilken størrelse på webhotellet du trenger å kjøpe.

Dersom vi besitter domenet gjør vi alt dette for deg for en ekstra utgift.

har du noen spørsmål angående klargjøring av webhotell og installasjon av WordPress kan du enten kontakte oss eller leverandøren direkte.  

En web-designer vil nå produsere nettsiden med funksjoner og design som avtalt. Nettsiden vil være under “byggemodus” og ikke åpen for offentligheten før første utkast er ferdig.

Kunden vil få beskjed når første utkast av nettsiden er klar. Nettsiden åpnes og det blir jobbet tett mellom kunde og designer for å diskutere endringer og justeringer. Det viktigste for oss er at kunden er fornøyd med produktet og samarbeidet. 

Når kunden er fornøyd og alle funksjoner funger som det skal blir kunde og designer enig om å ferdigstille prosjektet. 
Kunden har deretter en gratis vedlikeholdsperiode på  1.mnd hvor det er mulig å gjøre flere endringer dersom det måtte være ønskelig. 

En nettside trenger konstant å vedlikeholdes. Vi tilbyr derfor vedlikehold av våre kunders nettsider for en årlig avgift. 

Dersom du ikke ønsker at vi vedlikeholder siden overgir vi alt ansvar og all kontroll til eieren av nettsiden.

Vi fakturer avtalt beløp etter ferdigstilling av prosjekt.

Løpende utgifter som vedlikehold og eierskap av domene og webhotell faktureres årlig så lenge avtalen varer.

Funksjoner og grafisk design som ikke allerede er nevnt i grunnpakken vil medføre ekstra kostnader.  

Noen av våre ekstra funksjoner:

Dersom du ønsker å vite mer om våre ekstra funksjoner og tjenester kan du kontakte oss.