Webdesign

Vi tilbyr den enkleste standardløsningen for enhver hjemmeside til markedets billigste pris.

Enkel nettside

Avansert nettside

Vår fremgangsmåte

Før vi begynner å produsere en nettside er det viktig for oss at vi vet formålet med siden. Lag gjerne en plan for hvordan du ønsker at siden skal se ut, eller gi oss noen eksempler på nettsider med et design som du liker. 

Sørg for at du har klart alt innhold som skal på siden, dvs. text, bilder, linker osv., og del innholdet med designeren på avtalt måte.

Kjøp en domene med navn som gjenspeiler din bedrift, organisasjon eller produkt. Vi ser helst at våre kunder eier domenet selv gjennom en valgfri leverandør. Vi kan likevel tilby å kjøpe og administrere domenet for deg for en ekstra forhåndsutgift.

Eksempler på domeneleverandører er:
https://domene.shop/
https://www.webhuset.no/
https://no.godaddy.com/


Dersom du allerede eier en domene kan du se bort fra dette steget. 

Våre designere bruker WordPress. Før vi får installert WordPress trengs det et webhotell, eller en SQL-database. De aller fleste domeneleverandører tilbyr også abonnement på webhotell/SQL-database. Når webhotell er kjøpt og etablert vil det være mulig å installere WordPress gjennom en hurtiginstallasjon fra leverandøren.

Trenger du bare en liten hjemmeside med få funksjoner er som oftest det minste webhotellet stort nok. kontakt oss gjerne dersom du er usikker på hvilken størrelse på webhotellet du trenger å kjøpe.

Dersom vi besitter domenet gjør vi alt dette for deg for en ekstra utgift.

har du noen spørsmål angående klargjøring av webhotell og installasjon av WordPress kan du enten kontakte oss eller leverandøren direkte.  

En web-designer vil nå produsere nettsiden med funksjoner og design som avtalt. Nettsiden vil være under “byggemodus” og ikke åpen for offentligheten før første utkast er ferdig.

Kunden vil få beskjed når første utkast av nettsiden er klar. Nettsiden åpnes og det blir jobbet tett mellom kunde og designer for å diskutere endringer og justeringer. Det viktigste for oss er at kunden er fornøyd med produktet og samarbeidet. 

Når kunden er fornøyd og alle funksjoner funger som det skal blir kunde og designer enig om å ferdigstille prosjektet. 
Kunden har deretter en gratis vedlikeholdsperiode på  1.mnd hvor det er mulig å gjøre flere endringer dersom det måtte være ønskelig. 

En nettside trenger konstant å vedlikeholdes. Vi tilbyr derfor vedlikehold av våre kunders nettsider for en årlig avgift. 

Dersom du ikke ønsker at vi vedlikeholder siden overgir vi alt ansvar og all kontroll til eieren av nettsiden.

Vi fakturer avtalt beløp etter ferdigstilling av prosjekt.

Løpende utgifter som vedlikehold og eierskap av domene og webhotell faktureres årlig så lenge avtalen varer. Dersom du ikke ønsker at vi vedlikeholder siden overgir vi alt ansvar og all kontroll til eieren av nettsiden.

Grafisk
design

Våre designere tilrettelegger for at du, din bedrift eller ditt lag har et egendefinert design man kan være komfortabel å identifisere seg med.

Selskapsstrukturering

For mange kan en strukturert bedrift føles som en tvangstrøye og lite hensiktsmessig for et dynamisk selskap. Hvis du er en av dem som har den følelsen, så bør du legge den fra deg.

Poenget med en god struktur fra starten, er at selskapet tar høyde for alle faktorene som en erfaren bedriftsleder vet vil komme med utvikling og vekst. De strukturelle grepene skal sikre at selskapet ditt er så effektivt satt opp som mulig fra start, og samtidig har lagt et godt grunnlag for å skalere selskapet.

Events

NG Solutions har også erfaring med salg og eventer.
Ta kontakt med vår salgsavdeling for å finne ut mer.

events ngsollutions

E-sport

Vi ser at E-sport er et fenomen med rask fremgang både her i Norge og i resten av verden. E-sport dyrker lagarbeid og identitetsskaping på lik linje med all annen sport, som er i tråd med våre prinsipper. 

Vi kan stolt tilby medlemmer av Norsk Esportklubb enda bedre priser på våre produkter og tjenester.

Vårt tilbud til e-sport-lag. -klubber, og -klaner:

  • Grunnpakke for 999,- oppstartsgebyr pluss 199,- per aktiv måned
  • Avansert logo til 449,-
  • Discord-kanalbygging og bot implementering
  • Spesialdesignet e-sport-drakter (Mer info kommer)

Ekstra kostnader som domene og vedlikehold kommer i tillegg.

E-sport design grundpakke

E-sport design avansert loggo

Konsultasjon

Vi tilbyr også konsultasjon for din bedrift. Våre konsulenter hjelper din bedrift komme seg i mål med prosjekter.

Noen av våre kunder